Telescoopmerken

Hoogwaardige kwaliteit

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Marumi T2-ring

11 okt. 2017
“Heel nuttig voor foto's te maken zonder trilling, via telescoop of andere grote lenzen, heel handig, geen spijt voor aankoop !”
Marumi T2-ring

Bresser Jupiter 70/700

6 sep. 2017
“Met het opbouwen had ik eerst wat problemen. In de handleiding heb je een tekening met allemaal pijlen en cijfers. Er is geen logische eerste volgorde. Maar na een minuut of 5 het plaatje bestuderen viel het mee om in elkaar te zetten. Het statief is wel wat licht waardoor het wat trilt. Maar daarin tegen wel makkelijker mee te nemen. Er zaten wat handiger spullen bij zoals een maankaart. Erg leuk! Ik heb de maan al heel wat bestudeerd de afgelopen dagen. Verder nog niet veel anders bekeken. Dus kan ik geen oordeel over schrijven. ”
Bresser Jupiter 70/700

National Geographic 114/900 spiegeltelescoop

29 aug. 2017
“Ik heb lang gezocht naar een goede telescoop waar ik en mijn kleine SATURNES mee kon gaan zien. Naar 4 uur op het web te hebben gezeten kwam ik op deze spiegel telescoop terecht. Ik ben natuurlijk geen nl-er als ik ook nog de mooiste prijs wil😅. Ik heb hem besteld bij deze site, niet alleen omdat het goedkoper was, maar dit was de site waar alles kwam informatie bij staat!! Het is een sterrenkijker die zeker het geld waard is, het statief had wat steviger mogen zijn. Maar echt een helder beeld naar SATURNES.. Stenen tellen op de maan 😊. Zeer degelijk materiaal. Je kan er 629x zoom mee krijgen, waarvan 280x Echt helder beeld. Gemakkelijk af te stellen. Al met al een zeer degelijke, mooie spiegel sterrenkijker. Waar je echt iets ziet, live, nja bijna dan😎. ”
National Geographic 114/900 spiegeltelescoop